MySuperVitamins.com: Set Penyusuan Shaklee yang mana untuk dipilih

11:59 AM ida ahmad 0 Comments

MySuperVitamins.com: Set Penyusuan Shaklee yang mana untuk dipilih:

Set Penyusuan Shaklee dicadangkan oleh Euphoria mempunyai 3 jenis. Jadi, yang mana satu sesuai dan perlu anda ambil. Pastinya bergantung pada tahap kesihatan dan kemampuan masing-masing. Yang penting, walaupun apa pun milk booster dan supplemen yang diambil ibu, konsep supply vs demand dalam penyusuan wajib diamalkan, barulah hasilnya positif.


Set B adalah set penyusuan paling asas


Mengandungi:
B Complex, Vitalea, Vitamin C dan Alfalfa
Kebaikkan:
Milk booster, mengawal tekanan, menguatkan antibodi, menampung kekurangan nutrien harian yang amat penting dijaga oleh ibu, memberi tenaga dan banyak lagi.
Siapa yang perlu ambil Set B:
Ibu menyusu yang kerap letih, mengalami penurunan susu ibu disebabkan tekanan kerja.

Set E adalah set penyusuan Enhancement


Mengandungi:
B Complex, Vitalea, Vitamin C, Alfalfa dan Ostematrix(kalsium)
Kebaikkan:
Sama macam Set B. Set E menampung keperluan kalisum yang diperlukan oleh ibu dan bayi untuk pembinaan tulang & gigi yang kuat. Mudah diserap tubuh dan sangat berkesan untuk mengurangkan sakit belakang dan memberi kesegaran di pagi hari.
Siapa yang perlu ambil Set E: Ibu yang tidak suka susu, Ibu menyusu yang mengalami penurunan susu semasa datang haid, sakit badan terutama ketika bongkok dan bangun tidur, bayi yang sudah alami kerosakan gigi.
Pakej:
Set Triple M adalah set penyusuan premium


Mengandungi: B Complex, Vitalea, Vitamin C, Alfalfa, Ostematrix(kalsium) dan Energizing Soy Protein(soya)
Kebaikkan:
Sama macam Set E. Khasiat protein mampu menyumbang pada pengeluaran susu kerana susu ibu terhasil dari protein dan kalisum selain nutrien-nutrien lain. Protein soya yang mudah dihadam mampu menyalurkan sumber protein yang lengkap 9 asid amino perlu untuk pembinaan sel-sel tubuh bayi.
Siapa yang perlu ambil Triple M:
Ibu yang tak dapatkan sumber protein secukupnya, ibu yang hendak berdiet, ibu yang sudah mencuba set b atau e tapi masih tidak mencapai tahap pengeluaran dikehendaki walaupun kerap mengosongkan payudara, ibu yang sering keletihan.Ida Khairani
Shaklee Independent Distributor
ID 846056


Jika rasa artikel ini berguna, kongsikan. Sharing is Caring :)

0 comments: