Semalam di Hotel baru Pullman Bangsar


Sebelum ibu bersalinkan Nuh Iman, kami sempat bermalam sehari di Pullman, Bangsar. Sebenarnya kami nak balik kampung sempena cuti sekolah bulan 12 dan kali terakhir sebelum bersalin. Namun, kerja rumah tak habis-habis.. Asyik tertangguh-tangguh nak balik kampung. Last2, kami pack baju ala-ala, terus keluar ke Mid Valley. On the way tu, survey hotel area Bangsar yang nak overnight. Kekeke.. Selepas berjalan dan survey stroller di Mid Valley, kami decide stay Hotel Pullman baru ni.. Awesome jugalah.. Tengok gambar ya..

Bath tub yang anggun




Specialnya..ada payung, alas untuk bersenam (yoga mat) dan dumbbell


Boss :D


Lobby

Swimming Pool
Nazhan salah faham ingat ibu pernah kerja di sini. Dok puji kata bestnya tempat kerja ibu (bilik hotel tu) Di sebelah tu ada TM ya..TM Annexe kot, sebelah Menara rebung TM. Lupa dah.. orang yang kerja TM, boleh ushar orang mandi swimming pool ni tau. Huhu.. So, ibu pun tak bolehlah buang tabiat mandi swimming pool sekali. Malu maakk..

Komen untuk Pullman .. kami p tu belum opening pun, special rate time tu. Kelupaan berapa,  RM298 maybe. Makanan dan tempat makan best..cuma tak banyak choice sangat masa tu mungkin sebab still baru-baru. Layanan best, bilik sangat best, swimming pool unik. That's all.



Ida Khairani

www.ceriterakami.blogspot.com
www.mysupervitamins.com
www.sarawakauthentc.blogspot.com

3 comments:

Nurul Huda M S said...

time bila ni ida.... belom deliver jer lg tu :P

ida khairani said...

Aah k huda..sebelum deliver la.. Masa cuti sekolah hujung tahun...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam perkenalan.
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/happy-hour-giveaway_5.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails